Cpanel
SA60omslag Nr 60 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens höstmöte den 23 oktober 2018 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om ett dopfunt i form av ett prästporträtt.

SA59omslag Nr 59 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens årsmöte den 20 februari 2018 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om ett mord i Grythyttan 1888.

SA58omslag Nr 58 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens höstmöte den 24 oktober 2017 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om ordning och reda i kyrkböckerna - från handlinjerade boksidor till tryckta formulär.

SA57omslag Nr 57 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens vårmöte den 28 februari 2017 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om krögardottern Catharina och prästdottern Margareta Christina.

SA56omslag Nr 56 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens höstmöte den 24 oktober 2016 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om två urmakare i Närke.

Du är här: Hem Föreningen Tidningar Strödda Annotationer