Aktiviteter 2021

Öppnar försiktigt i lokalen hösten 2021

Äntligen!

Vi har nu i Örebro Släktforskares styrelse tagit ett beslut om att börja öppna i vår lokal lite sakta och försiktigt i början av oktober.
Men detta grundar sig på de för varje dag aktuella uppgifter från de myndigheter som ger oss alla de rekommendationer som gäller att rätta sig efter under denna pandemi.
Alltså kan vi med kort varsel vara tvingade att ta beslut om att ändra våra planer.
För säkraste uppgifter om vi har öppet eller inte så gäller informationen som står på denna hemsida.
Dessa nedanstående punkter gäller från nu (20210915), om inget annat händer...:
  • Vi startar 7 oktober med torsdagsöppet 14-18
  • Max antal forskande medlemmar har vi satt till 6 (sex) stycken plus två värdar, alltså max 8 (åtta) personer i lokalen. Detta antal ger gott om utrymme och ingen trängsel. Vi har nu som vi nämnt tidigare mycket bättre ventilation i lokalen också.
  • De medlemmar som kommer ombeds nu i början vara ganska självgående så att vi kan undvika alltför nära kontakt.
  • Vid fler antal personer som önskar forska så blir det i nuläget direkt en tidsgräns på två timmars forskning per person för att ge chans till någon annan att forska lite också, så alla kan få en del av vår lokal och allt det vi har att erbjuda.
  • Vi önskar mycket starkt att alla som kommer till oss är fullvaccinerade och inte har några som helst symtom som liknar eventuell Corona-smitta, alltså om du känner dig lite sjuk så stannar du hemma.
  • Om vi kan hålla i och hålla ut i detta på ett smittsäkert sätt så öppnar vi snart lokalen vid fler tillfällen i veckan.
ÄNTLIGEN!!!!
Som vi alla har väntat på detta, eller hur…
Vi ses igen!
Varmt välkomna tillbaka,