Font Size

Cpanel
Våra styrelsemöten har också i några månader varit avbokade, men nu är vi som många andra igång via länk och har nu haft våra styrelsemöten digitalt.
Vi är nu överens om att tänka i två spår till hösten. Det ena då allt är igång som tidigare och det andra då vi måste fortsätta med fysisk distans, alltså då digitalt.
Men vi kommer på något vis försöka ordna en föreläsning i DNA under hösten och vi kommer att ha ett höstmöte, men hur det kommer ske, fysiskt eller digitalt, är ännu inte fastställt. Digital videokonferens med programmet Zoom kan komma att användas.
När läget ändras till det bättre kommer vi naturligtvis återgå till våra ordinarie öppettider igen för alla er som vill komma till oss för att släktforska med hjälp av alla program vi har.
Vi återkommer i dessa frågor längre fram då vi lite säkrare vet hur läget med Corona ligger till.
Vi i styrelsen saknar er alla och de roliga, kluriga stunder som vi brukar ha i lokalen på våra öppettider och kurser och hoppas verkligen att vi snart ses fysiskt igen!
Men ännu så måste vi helt enkelt hålla i och hålla ut ett tag till!
Vi vill också upplysa om att vi har en privat grupp på Facebook och namnet är ju då naturligtvis Örebro Släktforskare, där det pågår olika diskussioner och frågeställningar.
 
Vänliga Hälsningar
Örebro Släktforskares styrelse genom ordförande Paola Grafström